Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg.
Én egyszerűen (mosható, tisztítható) kesztyűt húzok...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest