Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg.
Én egyszerűen (mosható, tisztítható) kesztyűt húzok...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest