Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mindig követem a nem életbevágó témákat, néha átsiklok felettük, hiába olvasom el. Meg aztán tech dolgokat folyamatosan apdételni kell.
Almával nekem is továbbra is meglehetősen hűvös a viszonyom. Amíg van más lehetőség, addig igyekszem nem ráfanyalodni. Kínaiakkal egyre kevesebb a bajom, persze ott is az ár a mérvadó, a xhingchungixux-ok engem se mozgatnak meg, de a Huawei tablet amit tavaly beszereztem nagy kapkodva, kifejezetten tetszik, meg minőségi hatású. Nagy problémáim szoftveresen sincsenek vele, a memória kidobálást kellett megfegyelmezni rajta, meg még mindig nem tudom, hogy a képkezelője hogy működik, mi alapján kezdi el mutogatni, ugyanis hiába másolom át a sorszámozott, dátumozott képeket, a tablet teljesen random összevissza pakolja, és a slideshow is ilyen. Kár hogy nemkívánatos lett. De a Xiaomi még mindig nem bannolt, és talán nem olyan sokkal van a hua alatt. De nem ragaszkodom kínaihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest