Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Nekem csak a munkahelyi dolgokhoz legalább 6 különböző rendszerben, legalább 9 különböző jelszót kell fejben tartanom, ezen felül vannak a fontos személyes oldalak vagy hozzáférések még kb. 7-8, meg a nem szükségszerűen égető, kb. 6-7 és ennyi. Aztán mikor valakinek segítek egy regisztrációban, és megkérdezi tőlem, hogy akkor mi legyen a jelszó. Mindig mondom, hogy bocs, nekem bőven sok a sajátjaimat megjegyezni, meg kitalálni, meg módosítgatni, többet nem kérek.
Mondjuk a cégesgéphez legalább úgy változtatták, hogy az eddigi 8 vagy 10 karakter helyett minimum 20 karakteresnek kell lennie, nagybetű, szám, speciális, stb. Cserébe csak 6 havonta változik. Asszem mérgemben először ahhoz hasonlót adtam, hogy Kibaszott-Sok-Karakterből-Álló_Jelszó_0001, és mivel ezt ugye senki nem tudhatja láthatja, simán működött 6 hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vicces képek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest