Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

De ha nem szeretem, akkor úgy sem nézem, hogy van, amit még jobban nem szeretek. Más példával ha michael jackson szól a rádióban, és elkapcsolok, ott meg bee gees, megint eljapcsolok, ott meg simply red, akkor inkább kikapcsolom, és élvezem a csöndet egy kicsit, vagy hallgatom a motorhangot, nem fogok a három között vacilálni, hogy melyik a legkevésbé fos. Egyébként rossz lehet a karmám, mert a fenti példa többször is megtörtént már velem. Kb ez a 3 dolog van a 80-as (90-es) évekből, amit egyszerűen nem bírok elviselni, úgyhogy az amúgy nagyon király helyi nosztalgiarádiók naponta többször is játszák őket. Az első kettőt legalábbis biztosan, a harmadikba szerencsére ritkán lehet azért beleakadni, de ha igen, akkor a másik kettővel egyidőben.

p

Bee Gees-t legalább 10, Simply Redet meg legalább 15 éve nem hallottam magyar kereskedelmi rádióban. Helyette nyomják a mai modern metroszexuális slágereket, akiknek az előadója nevét se hallottam soha, de naponta, sőt inkább kétóránként lemegy az aktuális slágere, ráadásul eldönteni se tudom, hogy férfi vagy nő az előadó. Biztos öregszem, de én a mai zenéket ilyen tinglitangli egyenfosnak hallom. A retró vagy milyen rádió meg csak a 70-es évek legdepressziósabb magyar slágereit nyomja, hogyaszondja szeretném a homokórát megállítani. Amit gyerekkoromban szerettem, de most ha meghallom azonnal keresem a zsilettet, amit szintén alig kapni, mert 9 pengés műanyagberetvák vannak.
    Szóval ha épp nem akarok cd-t hallgatni, csak hogy menjen valami, akkor is sokszor inkább kikapcsolom, mert a magyar kerrádiós zenei kínálat egy hígtrágya.
    Szerintem ettől még Jacko meg Simplyred is jobb.

Új hozzászólás Aktív témák