Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bee Gees-t legalább 10, Simply Redet meg legalább 15 éve nem hallottam magyar kereskedelmi rádióban. Helyette nyomják a mai modern metroszexuális slágereket, akiknek az előadója nevét se hallottam soha, de naponta, sőt inkább kétóránként lemegy az aktuális slágere, ráadásul eldönteni se tudom, hogy férfi vagy nő az előadó. Biztos öregszem, de én a mai zenéket ilyen tinglitangli egyenfosnak hallom. A retró vagy milyen rádió meg csak a 70-es évek legdepressziósabb magyar slágereit nyomja, hogyaszondja szeretném a homokórát megállítani. Amit gyerekkoromban szerettem, de most ha meghallom azonnal keresem a zsilettet, amit szintén alig kapni, mert 9 pengés műanyagberetvák vannak.
Szóval ha épp nem akarok cd-t hallgatni, csak hogy menjen valami, akkor is sokszor inkább kikapcsolom, mert a magyar kerrádiós zenei kínálat egy hígtrágya.
Szerintem ettől még Jacko meg Simplyred is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest