Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bee Gees-t legalább 10, Simply Redet meg legalább 15 éve nem hallottam magyar kereskedelmi rádióban. Helyette nyomják a mai modern metroszexuális slágereket, akiknek az előadója nevét se hallottam soha, de naponta, sőt inkább kétóránként lemegy az aktuális slágere, ráadásul eldönteni se tudom, hogy férfi vagy nő az előadó. Biztos öregszem, de én a mai zenéket ilyen tinglitangli egyenfosnak hallom. A retró vagy milyen rádió meg csak a 70-es évek legdepressziósabb magyar slágereit nyomja, hogyaszondja szeretném a homokórát megállítani. Amit gyerekkoromban szerettem, de most ha meghallom azonnal keresem a zsilettet, amit szintén alig kapni, mert 9 pengés műanyagberetvák vannak.
Szóval ha épp nem akarok cd-t hallgatni, csak hogy menjen valami, akkor is sokszor inkább kikapcsolom, mert a magyar kerrádiós zenei kínálat egy hígtrágya.
Szerintem ettől még Jacko meg Simplyred is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi