Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Webrádiós tippek, ha nem zavar, hogy néha németül pofáznak:
Radio Bob, Antenne (Bayernt szoktam hallgatni, de a helyi híreken kívül kb ugyanaz), Harmony, bármelyik német regionális adó 1-es csatornája: HR1, BR1, ami felénk éterből is jön.
Fasza 70-80-90-es évek mindegyik, nekem szerencsére kocsiban is működik, de a webrádión is ezeket szoktam hallgatni.
És ez csak a retro, kortárs zenéből még több van. Amin szoktam röhögni, az a Radio Eagle, az itt állomásozó amerikai csapatok saját rádiója. Kicsit más, mint amit mi megszoktunk, na.
Ezek után képzeld el, mekkora sokk hazalátogatni, ahol van Petőfi, Kossuth, Bartók, meg akárhogy is hívják most a Vajna-rádiót. Ja, meg a Retro, esetleg Mária Rádió. Szerencsére felénk van még OE3, bár szerintem már zavarják, mert régen könnyebben lehetett fogni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Crimson Desert
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest