Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz ToBeY #65822 üzenetére

Biztos nem látta a tecsőn a Hell-es gyárlátogatós videót, amiben elmondja a Hell-es fickó, hogy ugye az energiaitalban elméletileg az energiát igazából a cukor jelenti, a többi segédanyag annyira minimális, hogy az energiatartalomhoz nem igazán tesznek hozzá, csak a felszívódást módosítják. Ha jól emlékszem. Én pl. rendszeresen kávézom, napi 1, délelőtt, aminek már kiugró hatása nincs, legalábbis negatív nincs, ezért ha ritkán iszom energiaitalt, még placebóhatást se nagyon érzek, mert annyi cukrot megeszek, megiszok másban is.

Erről meg eszembejut, hogy úgy érzem túltolták a kólagyártók ezt a szuperegészséges nócukor lónyálas témát, már rendes cukros löttyöt alig találok a polcokon, pedig ha speciel megkívánom, évente 2-3x, akkor rendes cukros kólát akarok érezni, ami olyankor ízlik, nem pedig a keserű, mellék- és utóízben is szar édesítőszeres lónyálat. Amiket mindenféle aromákkal próbálnak ízesíteni, hogy elnyomja az édesítők szar ízét.
    Persze ez csak magánvélemény, de inkább megiszom néhány kanálnyi cukrot, ami számomra ízletesebb valamiben van, minthogy energiacsökkentés címszóval igyak valamit amit szarnak találok. És múltkor felfedeztem, hogy már a Canada Dry is édesítőszeres, keserűbb és édesítőszerízűbb is, mint rendesen volt.
    Tudom, igyak csapvizet.

Új hozzászólás Aktív témák