- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm, az 'ugyanugy szetlopnak mindent' szamomra nem tunik egyertelmunek. Nyilvan nem minden szektorra latok ra tobb orszagban, de amire igen (pelda: alapkutatas), ott en azt latom, hogy az ellopott penz szazalekosan Magyarorszagon korulbelul harom-negyszerese annak, mint Nyugat-Europaban (mondjuk, hogy odakint 15%, itthon 60%).
Tehat az, hogy lopnak mindenhol, nem vitatema; de a mennyisege nekem kulonbozonek tunik. (Ahogy feltetelezhetoen Bulgaria rosszabb, mint Magyarorszag.)
A Gyurcsanyra szavazas mogott annyi lehet a logika, hogy kelloen szetdozerolt ellenzek mellett (amit azert reszben szerintem antidemokratikus modszerekkel ertek el) soha nem lesz eselye egy olyan csapatnak osszekerulnie, aki elegendoen szeleskoru tamogatottsaggal, stabilitassal es hozzaertessel rendelkezik, mert hamarabb szetcincaljak oket. Es utana lehet mondani, hogy 'ah, ha a Momentum kerulne hatalomra, abbol tuti a kaosz lenne, mert nem ertenek hozza'. Tehat ahelyett, hogy a hatalmon levok barmit megtehetnek, mert 'nincs jobb', van, aki azt gondolja, hogy a prioritas a 'buntetes', ergo ha pofatlanul lopnak, valtsuk le oket 'barkire', mert ha nincs buntetes, akkor meg tobbet fognak lopni.
Szoval nem kell szerintem ennyire szo szerint venni a Gyurcsanyra szavazast, ez inkabb azt jelenti, hogy a protestszavazatnak is lehet ertelme bizonyos helyzetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest