Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy
    félisten

Mar ott tevedes van, hogy nem en mondtam a megosztot, szoval ugy kezdodott a verekedes, hogy en visszautottem, ugye?

Most én is válaszoljam azt, hogy hülyeséget beszélsz, és lmgtfy://miért+van+emvynek+igaza?

Ez bezzeg szofisztikalt, nem? Ha esetleg szerinted az, akkor is sokkal kevesbe elegans.

Amugy arra gondoltam pont, hogy a 'demokracia jobb' cim alatt leginkabb talalgatas van, hogy miben is, leginkabb #65188-ra gondolnek, amiben tisztan azt lehet mondani, hogy jobb. Lehetne arrol beszelgetni, hogy a milyen szintu szabadsag kinek mit er meg (tehat hogy mit hajlando felaldozni erte), de ha szemelyemben tamadnak, abbol pofonosztas lesz, nem beszelgetes.

Nem, ez se szofisztikalt; ha gondolod keruljunk vissza az elejere, hatha lesz ebbol valamifele ertelmes beszelgetes :).

Szoval nekem ugy tunik, hogy a szamomra kivanatosnak tuno tarsadalmak alapvetoen demokraciak, es a diktaturak kevesbe kivanatosak. Nyilvan vannak olyan sztorik, amik bizonyos szempontbol sikertortenetek (Szingapur), bar ott sem elnek szivesen. Namost onnan indult a beszelgetes, hogy sokak szerint itthon autoriter rendszer van vagy kezd kialakulni. Szerintem ez veszelyes es nem jo irany, szerinted jo? Vagy milyen olyan cel van, amit a mostani irannyal nagyobb sikerrel/esellyel tudunk elerni, mintha a fekek/ellensulyok a helyukon maradnanak?

Új hozzászólás Aktív témák