Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A jelenlegi, illetve az előző generációt mertem ajánlani. Aki 3,5 éve egy akkor 2-3 éves technológiájú tabletet vett, ott mostanra biztosan vannak már kompromisszumok. Friss szoftver viszont még mindig van rá. Amúgy ismerek ilyet, böngészésre használja, nem panaszkodik. Újat is vehetne, nem pénzkérdés, de internetezni ezen is tud, akor meg minek? Majd ha elromlik.
De semmi gond, nekem attól nem lesz jobb, ha Bleki ezt is kipróbálja, vagy ha nem, részesedést nem kapok belőle, az én készülékem nem fog elromlani ettől, te meg told nyugodtan huawei-jel, nekem az sem fáj, meg az sem, ha azt ajánlod neki.
Amúgy igen, belegondolva, a 2-3 év talán túlzás volt kicsit, bár egy 2 gen Mini még mindig teljesen jól használható, az meg olyan ötéves körüli hardver most, szóval a fene tudja. Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest