Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyszer jártam már hasonló szituban (ennyire nem volt meredek, eladni nem akarták, csak kölcsön kellett egy noti pár hétre, amíg nem vesznek az elromlott gép helyett újat, de aztán inkább nem vettek, ez meg hónapokig ott ragadt). Én rákérdeztem, hogy megvan-e még a gép, mert pont szükségem lenne egyre, és nem kéne vennem, ha visszaadják végre. Szó nélkül visszakaptam pár napon belül. Közben asszem vettek is amúgy valami jó kis 90k-s vadiúj notit.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest