Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
örülök neki, kedves kuzán.

Más téma.
Szóval tegnap este 11-kor elment az áram az egész utcában. Megkerestem a hibabejelentő számát a honlapjukon, nem volt egyszerű. Bejött a cookie-kezelés, meg a gdpr nyilatkozat felugró ablakokban, és nem tudtam eltüntetni. Nagy nehezen eljutottam az ügyfélszolgálat számához, felhívtam, ott a géphang 5 percig beszélt hozzám, hogy tudomásul veszem hogy ha nem az ő készülékükben van a hiba, az mennyi pénzbe kerül, meg hogy adjam meg az ügyfélszámomat, bííííp, nem sikerült az azonosítás (bazzeg, sötét van és nincs áram, biztos, hogy ezekre szükség van?).
Mindegy, nagy nehezen sikerült hölggyel beszélnem, közölte, hogy már tudnak a hibáról, valaki ellopta a trafóból az olajat, és ezért nincs áram a környéken.
Utána olvastam, ez egy elég gyakori jelenség mostanában. Jó arcok ellopják a 20 e ft értékű olajat, és ezért leég a trafó, ami 5-10 millió Ft-os kár.Ez Mátyásföldön volt, de Árpádföldön lakó barátom szerint náluk kétszer nem volt áram a hétvégén, illetve pénteken mentem egy zuglói baráthoz, ahol akkor volt áramszünet. Na, ez Magyarország 2018-ban, ahol végre megvalósült a teljes rezsicsökkentés... és valaki megtalálta ezt a nagyszerű piaci rést, hogy minden utcában van egy trafó.
Az elmű becsületére legyen mondva, hogy gyorsak voltak, éjjel fél 2-kor az utca összes riasztója bekapcsolt (gondolom, visszajött egy fázis), majd 10 percre rá lett áram nálunk is. Halleluja. De így legalább minden már alvó is észrevette 🙂
Reggel 10-kor a b. nejem hívott, hogy már megint nincs áram, és nem tud fürdeni, és utána skype-terápiát sem tartani...
Kiderült, hogy az éjjel csak mobil áramfejlesztőre tették az utcát, és nem véglegesen csinálták meg, azt ma kezdték el.
Remélem, mire hazaérek este, lesz áram.Amúgy megdöbbentő, mennyire nem lehet semmit sem csinálni áram nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 Év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest