Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
igen alapvetően a kínálati oldal szűkült eléggé:
- 50-es évekbeli boom gyerekei most mennek nyugdíjba és a helyettük "érkező" frissen végzett fiatal korosztály jelentősen kevesebb ember
- csomóan elhúztak nyugatra
- igaz mindemellett az alkalmazásban állók száma is a válság előtti szinten van.
- közmunka program szvsz sokakat kint tart a munkaerőpiacról (nem fog elmenni 2x annyiért dolgozni, mint amennyiért most ott van)
- aki még munkanélküli az jellemzően vagy nem képzett, vagy nem mobilisés egyébként még mindig nagyon sok a munkaerőpiacilag inaktívak száma, nem tudom mi ennek a normális kifejezése, de a munkaképes korú lakosság hány%-a dolgozik, na ebben jó 3-4-5%-al vagyunk lemaradva nyugathoz képest, az kapsából lenne még 1-200 000 jómunkásember.
én inkább azt a részét nem értem, hogy miért nem nyitnak a cégek a részmunkaidő felé. oké, hogy a vezető fejlesztő ne legyen part time, de ezért bőven lenne tartalék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest