Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Egy jó darabig szolidaritásból (mert tetszett a tartalom, stb) direkt kikapcsoltam a különböző adblock-okat a PH-n. (Van belőle 3 is.)
Aztán a pofámba ugró ablakot jobb felül X-szel bezárva átirányított a hirdetett honlapra.
Utána az epilepsziásokra tekintet nélkül villogott. (Nekem migrénem, kedvesemnek epilepsziája.)
Majd rosszul tesztelve eltakarta a fél fórumot a háttérkép-reklám, csak az alja látszott a lényegnek.Azóta úgy döntöttem, hogy az első miatt etikátlan, a második miatt árt a közvetlen környezetemnek, a harmadik miatt használhatatlanná teszi azt, ami miatt ide járok. Szóval visszaállítottam alapértelmezettre az alapban installált adblock-okat PH szemszögből. Ez volt már pár éve.
Kövezzetek meg, de amennyit én használok a rendszerből, a kattintásaim visszahozzák (plusz 1 szám a statisztikában, 3 topicot nézek rendszeresen össz-vissz).
Közben generálom a tartalmat, amit más megnéz. Általában több információt tolok be a rendszerbe, mint kiszedek. Főleg, hogy a szakmai topic-okban basznak válaszolni a mélyebb kérdéseimre hozzáértés, vagy türelem hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest