Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Nem vót kérdés, csak társasági életre vágytam volna. De kezd gyanússá válni, hogy ahol felbukkanok onnan mindenki eltűnik. :O :O

Most vagy azért történik mindez, mert a hasonlóak - ahogy a mágnesnél - taszítják egymást, és mi itt mind hasonlóak vagyunk. Hiszen magas színvonalú humorral, intellektussal, megfelelő egzisztenciával, helyes életszemlélettel és elegendő élettapasztalattal rendelkezünk, ízlésünk kifinomult, emellett szépek is vagyunk.

...de lehet hogy csak büdös a szám. Mondjuk tegnap szalonnasütés volt az oviban és behagymáztam, de mostam fogat kétszer is. :F

Na meg is van a hiba. Lábat mostál? ;]

Kengurúhús: még itt ebben a vidéki parasztlidlben is szokott lenni fagyasztott kenguruszték, valami 1700 Ft egy 25 dekás szelet asszem.

Ha már: Itt idelent vidéken ebben a mordorközeli lidlben hétfőn és csütörtökön van akció, ilyenkor a környék összes nyugdíjasa, gyeses kismamája és munkanélkülije idejön 7:45-re, és mint a tyúkok a taknyon, vagy a piranhák a véres húson, vagy mint a hiénák a koncon úgy marakodnak, tépik egymás elől az "akciós" termékeket. Majd 8:10-kor többé kevésbé kiürül a bót. Persze nyilván emellett vannak a melósok, akik nagyjából 8-ra járnak, vagy rugalmas 8 mint pl. mi is, viszont ezek vannak kisebbségben, mert állandó arcokkal a többi hétköznap reggel 1 max. 2 pénztár is elég hozzá 6-ból, de akciós napon reggel 5-6 pénztár megy csúcson. Véletlenül betévedve olyan 7:30 körül még üres a bolt, ahogy 8:30 körül is, tehát valami miatt ez a 8 mindenkinek be van csípődve. Még annak is aki akkorra jár melóba... Mi meg 700 méterre dolgozunk onnan, és 3-5-en járunk kisbusszal egyszerre, ezért járunk be mindig reggeliért-ebédért, és persze lehetne 10 perccel előbb is menni, meg 10 perccel később is, de hiába rugalmas, mégis elvileg 8-ra kéne járnunk. Ok, én így kapom a fizetést, de aki amúgy a boltból "csak" hazamegy, az speciel miért nem tud a csúcs előtt vagy után menni? Pedig ő is ezzel szembesül, de valahogy a ráérőseket sosem idegesíti látszólag, hogy tömeg van.
    És ma jött a korona, mögöttem egy nő aki tegnap tülekedett, kipakolt 6 db telerakott szatyrot a pénztárszalagra, és mondta, hogy ezeket mind hozta vissza mert nem jó. Úgy ránézésre vagy 100.000 Ft-nyi ruha, meg bizbasz volt berakva. Ezen még a pénztáros is csak ledöbbenve nézett.

Hogy ez odafent Pestországban is így megy?

Új hozzászólás Aktív témák