Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elkezdett "kattogni" az auto gyorsitaskor foleg ha 4 ultunk benne, valamint femes rezgest halottam. Az elsore nem volt tippem a masodikra meg gondoltam biztos a kipofogot tarto 2 gumi elnyult es azert csinalja (mar megesett). Ket szervizt ismerek, mondom elviszem oda ahol az orosz dolgozik, annak biztos van gogyija kitalalni mitol kattog az auto. Megnezni, alternator csere, akkor mar legyen olaj csere is meg ha fel van emelve akkor cserelje ki a gumit tartokat.
Hiv, hogy kesz, de baj van. Hatso diffi ereszti az olajat, de semi gond. Van bontobol elvileg 60K merfoldel egy (diffi + hatso tengely), potom $1450
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.