- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elkezdett "kattogni" az auto gyorsitaskor foleg ha 4 ultunk benne, valamint femes rezgest halottam. Az elsore nem volt tippem a masodikra meg gondoltam biztos a kipofogot tarto 2 gumi elnyult es azert csinalja (mar megesett). Ket szervizt ismerek, mondom elviszem oda ahol az orosz dolgozik, annak biztos van gogyija kitalalni mitol kattog az auto. Megnezni, alternator csere, akkor mar legyen olaj csere is meg ha fel van emelve akkor cserelje ki a gumit tartokat.
Hiv, hogy kesz, de baj van. Hatso diffi ereszti az olajat, de semi gond. Van bontobol elvileg 60K merfoldel egy (diffi + hatso tengely), potom $1450
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Crew sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.