Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elkezdett "kattogni" az auto gyorsitaskor foleg ha 4 ultunk benne, valamint femes rezgest halottam. Az elsore nem volt tippem a masodikra meg gondoltam biztos a kipofogot tarto 2 gumi elnyult es azert csinalja (mar megesett). Ket szervizt ismerek, mondom elviszem oda ahol az orosz dolgozik, annak biztos van gogyija kitalalni mitol kattog az auto. Megnezni, alternator csere, akkor mar legyen olaj csere is meg ha fel van emelve akkor cserelje ki a gumit tartokat.
Hiv, hogy kesz, de baj van. Hatso diffi ereszti az olajat, de semi gond. Van bontobol elvileg 60K merfoldel egy (diffi + hatso tengely), potom $1450
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mozilla Firefox
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- PS5 lemezes, 2 kontrollerrel, gyári tartozékaival + doboz
- LG UltraWide 34UC79G-B 144Hz 21:9 34" Monitor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Ryzen 7 3800X + RTX 2080 SUPER + 32GB RAM Gamer PC (AORUS / RM750x)
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
be is tudja rakni meg ma. Elmentem a kocsiert es atgurultam a masik szerivzbe, mondom nekik mivan. Megoldottak $162, az egyik csavarnal eresztett, tomites csere, potoltak nemi olajat es kesz.