Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Éljen az internet, hasznos dolgokra is lehet alkalmazni. Ma másoltattam kulcsot a lakáshoz, majd itthon szerencsésen beletörtem a bejárati ajtóba próba közben (egyébként ez balszerencsés zár, anno Winnerék is beletörtek egyet, mikor itt dolgoztak, csak ők asszem a hűtő bepakolása közben leverték).
Volt egy megérzésem, hogy nyitott ajtónál kéne próbálgatni, így se ki-, se a lakásba bezárni nem tudtam magam, de a biztonsági nyelvek kint maradtak, így az ajtó tárva-nyitva maradt. Nehezítő tényező volt, hogy nem függőleges állásban volt, hanem forgatás közben szorult meg.
Elkezdtem keresgélni zárnyitással foglalkozó embereket a neten, láttam, hogy többen is vállalják, hogy 30-60 percen belül kijönnek, így már nem aggódtam amiatt, hogy így fogok éjszakázni, ezért megnéztem egy videót, ahol egy hegyes ollóval kivették a beletört kulcsot. Gondoltam, ennek adok egy esélyt, mielőtt telefonálok: szerencsém volt, viszonylag könnyen függőlegesbe tudtam tekerni a metszőolló hegyével tolva, majd egy másik, papírvágóollóval rá tudtam szorítani annyira, hogy ki tudjam húzni.
Megspórolt pár ezrest most nekem a technika, holnap meg visszamegyek a mister minitbe, hátha méltányosságból kapok egy másik kulcsot. Nem arról az 1500 forintról van szó, órabérre lefordítva abszolút nem éri meg ezzel pöcsölnöm, inkább az elv, hogy ilyen gyenge minőségű anyaggal dolgoznak, ami kis erőltetésre eltört...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest