- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Éljen az internet, hasznos dolgokra is lehet alkalmazni. Ma másoltattam kulcsot a lakáshoz, majd itthon szerencsésen beletörtem a bejárati ajtóba próba közben (egyébként ez balszerencsés zár, anno Winnerék is beletörtek egyet, mikor itt dolgoztak, csak ők asszem a hűtő bepakolása közben leverték).
Volt egy megérzésem, hogy nyitott ajtónál kéne próbálgatni, így se ki-, se a lakásba bezárni nem tudtam magam, de a biztonsági nyelvek kint maradtak, így az ajtó tárva-nyitva maradt. Nehezítő tényező volt, hogy nem függőleges állásban volt, hanem forgatás közben szorult meg.
Elkezdtem keresgélni zárnyitással foglalkozó embereket a neten, láttam, hogy többen is vállalják, hogy 30-60 percen belül kijönnek, így már nem aggódtam amiatt, hogy így fogok éjszakázni, ezért megnéztem egy videót, ahol egy hegyes ollóval kivették a beletört kulcsot. Gondoltam, ennek adok egy esélyt, mielőtt telefonálok: szerencsém volt, viszonylag könnyen függőlegesbe tudtam tekerni a metszőolló hegyével tolva, majd egy másik, papírvágóollóval rá tudtam szorítani annyira, hogy ki tudjam húzni.
Megspórolt pár ezrest most nekem a technika, holnap meg visszamegyek a mister minitbe, hátha méltányosságból kapok egy másik kulcsot. Nem arról az 1500 forintról van szó, órabérre lefordítva abszolút nem éri meg ezzel pöcsölnöm, inkább az elv, hogy ilyen gyenge minőségű anyaggal dolgoznak, ami kis erőltetésre eltört...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest