Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Én ma reggel 9:25 körül mentem el futni egy ujjatlan technikai felsőben, meg egy jól szellőző futónaciban. A 14. km környékén bele bírtam volna mászni a Majnába, irigykedve figyeltem a kutyákat, ahogy belegázoltak. Hősiesen (értsd értelmetlenül, és idióta módon) letoltam a 21 km-t, de kellett hozzá 2 óra 18 perc, és a végére nem volt őszinte a mosolyom. 2x3 deci víz volt nálam, el is fogyott, igaz kb a harmada a fejemre került hűtésnek, de így is leugrott a testsúly 73,8-ról 72,2-re. Jó, én vagyok a barom 16-18 km-nek indult a dolog, még ennél is lassabb tempóval, de mindig ez van. Ráadásul vasárnap 10k-s verseny volt, eleve regenerálódnom kéne még.
Szóval szép idő van, és ez még csak a délelőtt, mi lesz itt délutánra?!
Milyen mobil klímát ajánlatok? Tudom, semmilyet, de hamarosan albit kéne váltani, nem akarok splitet telepíttetni...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D-Link DIR-860L
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Amazfit Cheetah okos óra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest