Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Úgy képzeld ezt el, hogy tulajdonképpen annyival több egy hagyományos hűtőtáskánál, hogy tovább tartja a hideget, de nem állítja elő azt semmilyen formában. Innivalót könnyedén hűvösen fogja tartani, de ha rákészülsz előre egy kicsit és néhányat lefagyasztasz otthon, akkor aztán végképp sokáig hidegen maradnak majd.
A másfél literes palackok közül emlékeim a Szentkirályi ásványvíz üvege elfér állítva, de egyébként a korábbi leírásom mindig úgy működött, hogy a tetejére fektetve helyeztem el őket.
Teljesítménybeli különbség nincs, hatásfok az enyémen nem állítható, de nem is nagyon tudom értelmezni, hiszen max a venti fordulatszámát lehetne állítani. Valami noname cucc, Tescoban vettem 12-13k forintért 2010-ben, szinte egy az egyben olyan mint amit linkeltél. Egyszer belendültem, hogy kéne venni valami minőségibb darabot, de igazából túl nagy különbség nincs ezek között az űrtartalmat leszámítva, úgyhogy inkább csak újragumiztam a szigetelést (rendkívül intenzív használat mellett erre két év után volt szükség). Ha most vennék biztosan 28-30 literest választanék (amit linkeltél az olyan 20-22 körül van), pl ilyet: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest