Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Szinte semmi értelme nem lenne, a másik hogy közúti veszélyeztetésnek is gyakran elszenvedője vagyok, egyik barátomnak így törték össze az Argon Carbon vázát, és feljelentést követően közölték hogy valószínűleg úgy sem lesz meg a tettes.
#57405 FehérHolló: Valamit nem jól látsz. Dell munkagépeknél kiváltképp, szinte tökéletes support van, és a driver ellátottság is megfelelő. Egy System Detect Launcher után pedig mindent lekap magának. Ezt asztalinál nem nagyon vettem észre (részegységenként összeválogatottnál), és ott a gari is általában nyögvenyelősen ment. Akkor mindig kiesett a gép 2-3 hétre, mert ültek az adott hardver fölött. Így télen úgy döntöttem hogy vége, ennyi volt. Lett dokkoló, E6440, 32"-es LED Tv, és öröm van azóta, lényegesebben kevesebb a hibalehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest