Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Van egy kozos szamlank, a kozos fizetnivalok ,pl rezsi, lakashitel, kaja, ruha, bebiszitter, stb. arrol mennek. Pl. a nyaralas is ( Tudod vannak olyan helyzetek, ahol a ferfi nem keres 3-5x annyit mint a no, sot netan a no keres jobban)
De pl az egeszsegbiztositasom (250font per ho) tolem megy, a ferjemnek nincs koze hozza. Akkor sem, ha pont terhesseg miatt kotottem. Viszont az o ceges biztositasa , ami a teljes csaladra kiterjed az felesben megy.Engem zavarna ha a kozosbol venne az 1400 fontos fotomasinajat, vagy ha a kozosbol kiveve beallitana egy x220-al ( mint ahogy minap beallitott eggyel, a megtakariitasabol veve), meg akkor is ha megbeszelne elore velem, mikozben a zsebpenzevel mindenki azt csinal amit akar.
X osszeget bedobunk a kozosbe, a maradek felett masiknak nincs beleszolasa. Es ez igy van jol. ( Ismerem magam, hogy olyan lennek mint anyum, aki apum osszes penzet elszedte szinte, meg elszamoltatta, ez meg az mibol van, en ilyet nem fogok csinalni. A ferjem "zsebpenze" az ove, arra kolti amire akarja. Az en reszem meg az enyem. Ha abbol kolcsonadok valakinek, vagy veszek valamit, az az en reszortom. )
De mint irtam, en azt is nehezen viselnem, ha egyenlotlen lenne a felallas, es az a minimum, hogy ha maternityn is vagyok, megprobaljak ugyanannyit beleadni a kozosbe, mint o, vagy ha nem sikerul, akkor amennyit tudok. Nem szeretnek sem ki sem eltartott lenni, van nekem agyam, meg munkam, erek annyit mint egy ferfi, ezert fizetek is annyit mint egy ferfi.
Etteremben amugy tobbnyire felvaltva fizetunk, es ez igy fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest