Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
De vannak rovid vga-k. Amugy nekem van egy kis itx hazam, amibe kb. 4 cm magas venti fer, most valami haswell celeron van benne, de nem volt eleg a grafika, ezert akartam upgradelni, raktam bele kaverit, de azt akkora helyen nem lehet lehuteni. Van egy CM Elite 110-em, az ugye meg mindig nem tul nagy, de nyilvan nem egy nagy desktop haz, abba 7 cm magas huto fer, es ugye folotte van a tap, ami ha alulrol szivja a levegot akkor pont a hutoventi ellen dolgozik, vagy ugye lehet azt valasztani, hogy az alaplapi egyeb alkatreszeket nem hutod. Ez meg kisebb, mint az Elite 110, viszont 16 cm magas hutoventi fer bele, es meg a levego aramlasi iranyanak sincs problemaja, szoval nekem abszolut nyertes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mozilla Firefox
- Warhammer 40.000
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest