Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vasárnap exkollégámnál voltunk még estefelé kertipartin, és naplemente után elkezdtek kifelé szálldosni. Namost nem tudom mennyi távolságon milyen magasra tudnak felszállni, de egy másfél emeletes családi ház falát úgy verték, mint a sortűz. De a legszebb, hogy a 90%-uk pontosan a vízszintes ereszcsatornán koppant, amitől csak 5 centivel kellett volna feljebb emelkedniük, hogy túllendüljenek, de nem. Így viszont a koppanás után egy második, talajon koppanás volt a jutalmuk. (szerintem a horgany csillogása zavarta őket)
Amúgy annyira szerencsétlen állatok ezek, esnek/kelnek, nagy nyeles gigaszempilláikkal előre repülnek mint egy radar nélküli motorhibás légcsavaros repülő részeg pilótával, és te már rég látod, hogy csatt lesz, ő még nem tudja, utána meg azt se hogy hol van...
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...