- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vasárnap exkollégámnál voltunk még estefelé kertipartin, és naplemente után elkezdtek kifelé szálldosni. Namost nem tudom mennyi távolságon milyen magasra tudnak felszállni, de egy másfél emeletes családi ház falát úgy verték, mint a sortűz. De a legszebb, hogy a 90%-uk pontosan a vízszintes ereszcsatornán koppant, amitől csak 5 centivel kellett volna feljebb emelkedniük, hogy túllendüljenek, de nem. Így viszont a koppanás után egy második, talajon koppanás volt a jutalmuk. (szerintem a horgany csillogása zavarta őket)
Amúgy annyira szerencsétlen állatok ezek, esnek/kelnek, nagy nyeles gigaszempilláikkal előre repülnek mint egy radar nélküli motorhibás légcsavaros repülő részeg pilótával, és te már rég látod, hogy csatt lesz, ő még nem tudja, utána meg azt se hogy hol van...
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem tudom van-e még olyan bogár aki nem tud magától hátról hasra fordulni, de olyan szépen breakelnek
Ráadásul a kezdőcsapatba se kerülnek be soha...