Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Elfogadom, hogy bizonyos felhasználásnál megúszható, lányom Nexus 7-ét sem hackeljük (videólejátszásokkal van is gond, de most hogy mondod, Kodit lehet, kipróbálom, ezt nem is tudtam, hogy létezik droidos tabra is), de még mindig ott tartunk, hogy ez csak internetezés, illetve azon belül is csak böngészés.
Néztem amúgy megint a használt üzleti gép kínálatot, de úgy döntöttem, tovább vergődök. X220 és X420s volt, ami tetszett (előbbi jobban), de X-ből teljesen reménytelen az 1366x768-asnál nagyobb felbontás, ellenben mindkettő 500 EUR körülre felcsúszik árban, mire belekerül egy SSD, illetve az összesen 8GB RAM (T420S már ennyiért van 1600x900-as is). Ehh, alszom még erre a projektre párat, asszem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen processzort vegyek?
- Temu
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest