Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
2009. január 20-án jöttünk haza kollégámmal Olaszországból egy Passattal. Délben indultunk a Comói tó partjáról, így már sötétedett, mikor beértünk az egyik utolsó alagútba, aminek a túlsó oldalán még semmi nem volt, az innenső oldalán meg szakadó havaseső. Onnantól kb. 70-el tudtam menni úgy, hogy a 3 sávos autópályán körülbelül meg tudtam mondani, hogy melyik sávjában lehetünk, bár a felfestés már bőven nem látszott. Mivel a jobb oldal se volt telerakva fényvisszaverőkkel (pedig Ausztria!) inkább húzódtam középre, mint az árokba. Sógoraink kb. 130-140-es tempóval mindkét oldalon, vadul villogva és dudálva jelezték, hogy ők márpedig látnak. Namost nemtom vezetett-e már valaki szakadó hóban éjjel... hogy olyankor mennyire látni jól/bármit is bármilyen fényszóróval...(Aki még nem: [link]) És ha mi ketten nem láttunk, akkor ők sem. De ők rohantak.
Na ez a köd is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest