- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Tiv, persze, jó lesz az neked, de SSD-t tényleg kérjél bele, mert ég és föld a különbség..! Egy noti teljesítményén az SSD dob a legtöbbet, azt százszor jobban megérzed, mint azt, hogy hány GB a RAM (IMHO 4 GB is elég amúgy általános felhasználásra) vagy hogy milyen proci van benne.
@Mikrobi: én ezt értem, nálunk mindenkinek Thinkpadja van az irodában, dokkolóval, egérrel, billentyűzettel, monitorral. De mint mondom, ár-érték arányban sehol nincs.
Nemrég vettem az asszonynak egy haswell-es pentium félkonfigot 24 e Ft-ért (alaplap+proci + 4 GB RAM). Raktam hozzá még egy SSD-t, meg egy tápot-házat, inyót a fiókból, és lett egy tök pöpec gép.
Ugyanezt egy minőségi notiból kihozni egy százassal többe került volna, alsó hangon, egy üzleti notiban pedig még annál is többe került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest