Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Egyszeruen nem talalok Latitude-ot sem, amiben normalis SSD van. Itt van egy, ami $824-rol $577-re van leertekelve, de 128GB vinyo?

1080p-t meg sehol sem talalok.Kozerdeku felhivas!
Aki osszerak nekem innen egy PH-kozzosseg altal approved laptopot 600 dolcsibol, annak PayPalozok 10 dolcsit.
ps: Vagy akarhonnan, tulajdonkeppen marka nem szamit. HP, Dell, akarmi. Abszolut hulye vagyok hozza, hogy most mi a meno PC-orszagban.
Lenyeg:
13"-14"
minimum 500GB tarhely
izmos battery
fasza kijelzo.
A specifikaciokat ratok bizom, felolem akar lehet hupilila is, csak legyen. Thx! -
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A hozzászólásod nekem szóló részét én is értem, a legnagyobb baj ezzel az, hogy ha használni akarod (akár csak gyoresan átfutni a híreket, vagy megválaszolni egy emailt, vagy rákeresni valamivel google-n, esetleg csak utánanézni valaminek wikin, vagy csak elindítani valami zenét, akkor máris oda vagy kötve egy íróasztalhoz, amit most éppen (megint) próbálok minimálisra redukálni. Vannak ilyen időszakok az életemben, aztán néha megint előjön, hogy mégiscsak asztali gép kell nekem, mert már régen görnyedtem igazi monitor előtt.
Monty: Nézegetem én is a régi forrásokat, de tényleg nem ismerem már a laptopokat, másrészt viszont néha praktikus lenne a táccsszkrín.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- VGA kibeszélő offtopik
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest