Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
True dat. Én is így nézegetek most, de egyelőre semmi nem tetszik (ami igen, az meg 1000+ EUR, annyiért meg nem kell), pedig elegem van az asztali gépből, csak le kéne szerelni végre. Katica Surface Pro 2-je kéne valami merevebb billentyűzettel, mint a Type Cover. Lenovo Yoga-k vannak hasonló hardverrel még itt-ott, de valahogy eddig dizájn-ügyileg idegenkedtem tőle. Viszont ahogy nézegetem ezt a verziót, lehet, hogy az lesz a vége, hogy ennyiért mindjárt meg is rendelem...
Kukac: Ahogy az utóbbi időben elkurvultak az üzleti szériák (13xx x 768-as felbontás, szigetes billentyűzet, meg némelyiken még trackpoint sincs), igazából csak annyiban érdekes a dolog, hogy ne valami kétszáz eurós Acer Aspire, vagy MSI-ASUS gamer gép legyen. Különösen az új Thinkpadek viszonylatában egy kicsit olyan mehh az egész. Latitude-öket egyébként ajánlottam volna, de tényleg fontosabb az, hogy neki mi tetszik személyesen. Másrészt fogalmam sincs, hogy US-ben hogyan megy a használt piaca a felújított üzleti gépeknek. Refurbished HP-k ott is vannak, azt ajánlottam is.

A processzormagokat nem tudtam, mentésgemre szóljon, hogy talán már évek óta nem olvasok hardver-híreket, vagy teszteket, ha meg igen, akkor is csak a konklúziót a végén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest