Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
True dat. Én is így nézegetek most, de egyelőre semmi nem tetszik (ami igen, az meg 1000+ EUR, annyiért meg nem kell), pedig elegem van az asztali gépből, csak le kéne szerelni végre. Katica Surface Pro 2-je kéne valami merevebb billentyűzettel, mint a Type Cover. Lenovo Yoga-k vannak hasonló hardverrel még itt-ott, de valahogy eddig dizájn-ügyileg idegenkedtem tőle. Viszont ahogy nézegetem ezt a verziót, lehet, hogy az lesz a vége, hogy ennyiért mindjárt meg is rendelem...
Kukac: Ahogy az utóbbi időben elkurvultak az üzleti szériák (13xx x 768-as felbontás, szigetes billentyűzet, meg némelyiken még trackpoint sincs), igazából csak annyiban érdekes a dolog, hogy ne valami kétszáz eurós Acer Aspire, vagy MSI-ASUS gamer gép legyen. Különösen az új Thinkpadek viszonylatában egy kicsit olyan mehh az egész. Latitude-öket egyébként ajánlottam volna, de tényleg fontosabb az, hogy neki mi tetszik személyesen. Másrészt fogalmam sincs, hogy US-ben hogyan megy a használt piaca a felújított üzleti gépeknek. Refurbished HP-k ott is vannak, azt ajánlottam is.

A processzormagokat nem tudtam, mentésgemre szóljon, hogy talán már évek óta nem olvasok hardver-híreket, vagy teszteket, ha meg igen, akkor is csak a konklúziót a végén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest