Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát inkább mentem vóna. De balfasz módon inkább másnap jöttem dógozni. Hiába lottózok, nem nyerek, politikus se vagyok, úgyhogy muszáj dógozni hogy a segélyeseknek csináljak alapot az adómmal.
@: Igen, tudom, Zalában annyi a hőmérséklet, mint Szicíliában, itt nálunk meg annyi, mint Moszkvában. Csak Moszkva meg Szicília közt kilométerben nem 250 a különbség
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.
Jaaj nem jó, a megújuló energia itt nem nyerő, abban nincs jövő, azt úgyis 200%-ra megadóztatnák. Csak az olaj, csak a gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan mondom, hogy senki nem gondolt még arra, hogy kössön két drótot az északkeleti, meg a délnyugati határdrótokra, oszt itt lenne egy gigantikus hőelem. Úgy termelné az áramot, hogy fohh.. Mostanában úgyis mindig 15 fok a különbség.