Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mármint mimi?
exkolléga somat márkájú mosogatógép vízlágyító műgyanta szűrő sója hozta fel a dolgot. Mert új kolléga kérdezett felőle. Hogy hónapok óta só nélkül használja, és kezdenek foltosodni az edények. Na mindegy, kell a só, én az ár/érték arányt vontam kétségbe. Hogy tudniillik a gépsó 99%-os NaCl, a konyhasó meg 98%. Namost a konyhasó kevesebb szar anyagot tartalmaz szerintem, mint a sok kajamaradék, és a csapvíz, ami szintén keresztülmegy a műgyanta szűrőn. Valaki esküdött a hüvelykujj méretű sószemcsékre, de speciel a somat éppen pont a vákuumsó méretű, vagyis kb. 0,5 mm átmérőjű szemcsékből áll. 2500 Ft-ért. Ugyanilyen vákuum konyhasó, meg valami 130 Ft. Tehát a kálium jodid nélküli vákuum só, amiben van 0,1 % csomósodásgátló (valami cianid), nem hiszem, hogy annyira rettenetesen marhára rongálná a műgyantát, mint a jellemzően sok vas mangán és klórtartalmú, és magnézium meg kálciumsókat tartalmazó (kemény) víz.
Ennyi röviden, lapozzunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest