Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

na jó, de itt a feleség fotóaktjairól volt szó :))

"Szeretnem ravenni a feleseget, hogy a fotoakt, videokat toltse fel a serverre"

Más téma.
    kicsit álmos vagyok, éjjel láttam a star wars-t. Hajnali 3-ra volt kiírva, tömve volt a mozi a sok nemnormálissal. A mozi pedig 40 perc reklámot tolt még a képünkbe, így 3:40-kor el is kezdtük... :)

6:15-kor értem haza, lefeküdtem, aludtam 7:50-ig, 8:30-kor meetingem volt ügyfelekkel.
    Próbáltam aludni előtte is, úgy 10-től 2-ig, de nem sok sikerrel. Kicsit álmos vagyok, három kávét ittam eddig, de mindjárt ráborulok az asztalra... :)

Ja, hogy úgy. Sorry, amióta nem javítok dolgozatokat (kb sose tettem, vagy alig), azóta autocorrectel az agyam az elgépelésekre. Mondjuk a fórumot másképp nem is lehetne kibírni, néha még így is felsikítok olvasás közben

Katica aktjainak a mentése meg sosem okozott gondot, mert nincsenek, max egy-két bikinis kép, amit tök nyilvánossá ugyan nem tennék, de nem is rázna meg, ha bárki látja (pláne, hogy eleve nyilvános helyen készült mind). A rekreációs jellegű szabadidős tevékenységet meg live csináljuk, valahogy eszembe sem jutott, hogy bármilyen technikával fögzíteni kéne.

p

Új hozzászólás Aktív témák