Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Milyen 13"? Az már valami óriásnotebook. Én 8"-en szoktam netezgetni, teljesen elég. Asszonynak van 10"-es tabletje, az talán egy jó kompromisszum már mindenre, a gyerknek meg 12-ese, mert ő játszik, meg "dolgozik" (sulis feladatokat kapnak néha, amit szerkesztgetni kell) is rajta, de annál nagyobb már végképp nem kéne. Mondjuk az asztali géphez mindig gondolkodom valami kicsit nagyobb monitoron, mert a 23" azért nem egy fél fal, de akkor már kéne a nagyobb felbontás is, ahhoz meg már kevés lenne a VGA, annyit meg nem ér az egész. Különben is idén tojt a Mikulás (nem ez a szentimentális, hanem az igazi) a családban található jó gyerekeknek (még gondolkozom a névsoron, mert most hirtelen ugyan nem jut ilyen eszembe) egy XBO-t egy akkora tévével, hogy alig fért be a nappaliba, szóval most ha játszhatnékom van, akkor a kanapén fekve gázolok át mindenen és mindenkin a játékautókkal. Kölykök meg rákaptak a Minecraftra (mondjuk ezt nem értem, nekem nemigen jön be, és nem a grafika miatt), meg a Lego-játékok még mindig mennek (az már X360-on is jöhetett nekik minden mennyiségben). Nagyobbik lyányka meg újabban sírrablózik, meg a nukleáris apokalipszisben kóborol, bejön neki ez a szerepjátékosdi, a következő beszerzés meg a vajákos lesz, meg talán autórablószimulátor, mert azért szipog itt nekem folyton, meg a sírrablólány újabb kalandjaiért. Meg űbermenő posztócsizmáért, de az már végképp nem ide tartozik.
Csacsinyúl meg ha még mindig ott van, ahol volt, akkor előbb-utóbb úgysem ússza meg, hogy elmenjek felé városnézni, és nem mellékesen megitassam valami jóféle csapolttal (sic), most, hogy gyakorlatilag ő a hozzám legközelebbi fórumtárs...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest