Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Milyen 13"? Az már valami óriásnotebook. Én 8"-en szoktam netezgetni, teljesen elég. Asszonynak van 10"-es tabletje, az talán egy jó kompromisszum már mindenre, a gyerknek meg 12-ese, mert ő játszik, meg "dolgozik" (sulis feladatokat kapnak néha, amit szerkesztgetni kell) is rajta, de annál nagyobb már végképp nem kéne. Mondjuk az asztali géphez mindig gondolkodom valami kicsit nagyobb monitoron, mert a 23" azért nem egy fél fal, de akkor már kéne a nagyobb felbontás is, ahhoz meg már kevés lenne a VGA, annyit meg nem ér az egész. Különben is idén tojt a Mikulás (nem ez a szentimentális, hanem az igazi) a családban található jó gyerekeknek (még gondolkozom a névsoron, mert most hirtelen ugyan nem jut ilyen eszembe) egy XBO-t egy akkora tévével, hogy alig fért be a nappaliba, szóval most ha játszhatnékom van, akkor a kanapén fekve gázolok át mindenen és mindenkin a játékautókkal. Kölykök meg rákaptak a Minecraftra (mondjuk ezt nem értem, nekem nemigen jön be, és nem a grafika miatt), meg a Lego-játékok még mindig mennek (az már X360-on is jöhetett nekik minden mennyiségben). Nagyobbik lyányka meg újabban sírrablózik, meg a nukleáris apokalipszisben kóborol, bejön neki ez a szerepjátékosdi, a következő beszerzés meg a vajákos lesz, meg talán autórablószimulátor, mert azért szipog itt nekem folyton, meg a sírrablólány újabb kalandjaiért. Meg űbermenő posztócsizmáért, de az már végképp nem ide tartozik.
Csacsinyúl meg ha még mindig ott van, ahol volt, akkor előbb-utóbb úgysem ússza meg, hogy elmenjek felé városnézni, és nem mellékesen megitassam valami jóféle csapolttal (sic), most, hogy gyakorlatilag ő a hozzám legközelebbi fórumtárs...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest