Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Milyen 13"? Az már valami óriásnotebook. Én 8"-en szoktam netezgetni, teljesen elég. Asszonynak van 10"-es tabletje, az talán egy jó kompromisszum már mindenre, a gyerknek meg 12-ese, mert ő játszik, meg "dolgozik" (sulis feladatokat kapnak néha, amit szerkesztgetni kell) is rajta, de annál nagyobb már végképp nem kéne. Mondjuk az asztali géphez mindig gondolkodom valami kicsit nagyobb monitoron, mert a 23" azért nem egy fél fal, de akkor már kéne a nagyobb felbontás is, ahhoz meg már kevés lenne a VGA, annyit meg nem ér az egész. Különben is idén tojt a Mikulás (nem ez a szentimentális, hanem az igazi) a családban található jó gyerekeknek (még gondolkozom a névsoron, mert most hirtelen ugyan nem jut ilyen eszembe) egy XBO-t egy akkora tévével, hogy alig fért be a nappaliba, szóval most ha játszhatnékom van, akkor a kanapén fekve gázolok át mindenen és mindenkin a játékautókkal. Kölykök meg rákaptak a Minecraftra (mondjuk ezt nem értem, nekem nemigen jön be, és nem a grafika miatt), meg a Lego-játékok még mindig mennek (az már X360-on is jöhetett nekik minden mennyiségben). Nagyobbik lyányka meg újabban sírrablózik, meg a nukleáris apokalipszisben kóborol, bejön neki ez a szerepjátékosdi, a következő beszerzés meg a vajákos lesz, meg talán autórablószimulátor, mert azért szipog itt nekem folyton, meg a sírrablólány újabb kalandjaiért. Meg űbermenő posztócsizmáért, de az már végképp nem ide tartozik.
Csacsinyúl meg ha még mindig ott van, ahol volt, akkor előbb-utóbb úgysem ússza meg, hogy elmenjek felé városnézni, és nem mellékesen megitassam valami jóféle csapolttal (sic), most, hogy gyakorlatilag ő a hozzám legközelebbi fórumtárs...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Házimozi belépő szinten
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- VR topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest