Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

Ez a bajom, hogy letölti a kérdezésem nélkül, és egyszer csak azt veszem észre, hogy letöltötte, és csak azt kérdezi, hogy akarom-e telepíteni. Nem b+.
    Igen, törölhető, de nem ez az igazi fícsör, hanem az, hogy én dönthessek arról, hogy mikor generál adatforgalmat ez a kis b*zi, és hogy mennyi helyem marad, illetve, hogy egyáltalán alkalmas-e.

Nade mindegy, almáéknál nem a döntésekről szól a dolog, és sokaknak ez tetszik. Meg menő.

en nemtom teged milyen atok uldoz, de nekem megkerdezte ismet, hogy akarom-e, en meg mondtam, hogy nem. volt opcio letoltesre, letoltesre-telepitesre, es hogy ne csinaljon semmit, utobbit valasztottam.

radugtad mar valaha gepre, hogy szinkonizaljon es megszabaduljon egy csomo szartol? battery doctort hasznalsz-e, amivel memoriat is lehet torolni es junkot eltavolitani?

raadasul mibol gondolod, hogy azert vesz valaki telefont, hogy azzal menozzon, hogyu automatikusan letolti a frissiteseket? (ami mint kiderult, nem igaz, csak teged uldoz ez a nem letezo almaficsor)

Új hozzászólás Aktív témák