- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bájdövéj, stock Androidon az is alap, hogy az egyes app-ok cache-ét tudom üríteni. Itt gyárilag ilyen funkció sincs, csak annyi, hogy az egész app törlése. Ezért foglal 340 MB-t a facebook app, pl. : )
Ja, hogy ehhez fel kéne telepítenem egy appot a számítógépemre...
hát annyit nem ér egy céges telefon. -
Viszlát
addikt
Szinten es soha nem is ment maskent. Megkerdezi, ha akarom, akkor wifi halozatra csatlakozva lekapja, majd kulon el kell inditanom az installt. De amugy par napja kovetem az aktualis telefon topikjat, olyan sotetseg es almagyulolet van, hogy szerintem megegetnek az iphone tulajokat ha tehetnek.

-
Egyszer csak - (akarom mondani, csak egyszer, Hofi) megjelent egy ablak, hogy ios 9.0.2 is out.
would you like to install?
opcióim az alábbiak voltak:
yes / not now.Több apple-buzi barátom is megerősítette, hogy igen, először tölt, aztán kérdez. De Te biztos valami super user vagy.
Ja igen, gépre rendszeresen dugom, de ájtyúnszt nem telepítettem, elvi okokból.
@Tim: ez jól hangzik, persze, csak ezt leírva / vagy a beállításokban sosem láttam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát annyit nem ér egy céges telefon.