Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erdekes, gyerekkoromban nekem is tetszett a BHC zeneje, de nemreg lattam, hogy van valamelyik adon, es belehallgattam, hat azert eleg gagyi. Valahogy eljart felette az ido. Mint ahogy Metallica is jo volt az elso negy album idejen, de ma mar mindig feltunik, hogy Lars milyen gyengen dobol. Pedig nem azert, mert nem tud, ugyanis van olyan szamuk, ahol egeszen odab@sz, de azokat a regieket valahogy ilyenre irtak. Mondjuk Igor Cavaleratol nagyon messze van igy is, csak meglepo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest