Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem a fogaskeréknél lévő beállítás nem ér semmit. Eddig magyar találatok volt beállítva, természetesen minden német találatot megjelenített. Aztán egy idő után átállt magyarra, de még mindig sokkal inkább talál angol nyelvűeket, csak néha közészór magyart is. Aztán a térképet próbáltam google.de alól is, meg google.com alól is, mindkét esetben átállítottam, hogy csak angol találatokat hozzon, de a térkép rá se baszik, ugyanúgy Fiume, meg Póla, meg Károlyváros, meg Abbázia van rajta.
Szóval egyéb ötlet? mod: na most ismét bezártam, újraindítottam a FF-t, és most átállt helyi elnevezésekre
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent? 
Peterke: igen, éppen emiatt szeretném én is. Noha elvileg nem a gmaps szerint fogok navigálni bárhol is, de most keresgélés közben sem mindig értem mit akarok keresni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- darkFlash CF8 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami azért vicces, mert alapból privát módban vagyok, vagyis nem ment kukit... ezek szerint nem itt helyi kukiban menti, hanem odafent?