- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a szlovákoknál így sikerült úgy eltévednem, mint a szar. Kolléga addig nyomogatta a navit, amíg sikerült beállítania, hogy térkép nézetben is az legyen mindig felül, amerre megyek, és nem észak (aki ezt kitalálta, törném le a kezét), ráadásul közölte, hogy ő nem tudja nézni a térképet, mert ha nem az utat nézi, akkor rosszul van (na ez a másik, amivel ki lehet kergetni a világból), és akkor hab a tortán, hogy a navigáció minden helységnevet magyarul írt ki, a táblákon meg mindenhol csak a szlovák név volt. Ja, és ez már hazafelé menet volt, hajnalban indultunk, lengyelekehez kellett valami szirszarért elrohanni, előtte odafelé már letoltam vagy 900 km-t, kicsit se volt már tele addigra a tököm. Szerettem amúgy az ilyen napokat, mindig sikerült elszámolniuk rendes 8:00-16:30 -as normál munkanapnak. Mondjuk a konkrét esetben asszem sztrájkoltam, kemény voltam, és közöltem, hogy másnap délig alszom, kikapcsolt telefonnal. Ja, persze mindig ilyenkor talált meg a gépjárműosztály is, hogy a gps-követés szerint külföldön van egy kocsink (persze, szóltunk előre, még figyelmeztettetek is, hogy a szlovákoknál is matricát kell venni), és azt az autót márpedig te külföldön nem vezetheted - semmi gond gyerekek, nagyon szívesen átadom a kormányt, ki jön ki értünk? Aztán valahogy mindig sikerült lepapírozni...
Ja, egyébként ma is tünetmentes voltam, a hőmérséklet egy roppant kellemes 20-21 fok körüli értékre állt be, csak nagyon fúj a szél...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest