Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a szlovákoknál így sikerült úgy eltévednem, mint a szar. Kolléga addig nyomogatta a navit, amíg sikerült beállítania, hogy térkép nézetben is az legyen mindig felül, amerre megyek, és nem észak (aki ezt kitalálta, törném le a kezét), ráadásul közölte, hogy ő nem tudja nézni a térképet, mert ha nem az utat nézi, akkor rosszul van (na ez a másik, amivel ki lehet kergetni a világból), és akkor hab a tortán, hogy a navigáció minden helységnevet magyarul írt ki, a táblákon meg mindenhol csak a szlovák név volt. Ja, és ez már hazafelé menet volt, hajnalban indultunk, lengyelekehez kellett valami szirszarért elrohanni, előtte odafelé már letoltam vagy 900 km-t, kicsit se volt már tele addigra a tököm. Szerettem amúgy az ilyen napokat, mindig sikerült elszámolniuk rendes 8:00-16:30 -as normál munkanapnak. Mondjuk a konkrét esetben asszem sztrájkoltam, kemény voltam, és közöltem, hogy másnap délig alszom, kikapcsolt telefonnal. Ja, persze mindig ilyenkor talált meg a gépjárműosztály is, hogy a gps-követés szerint külföldön van egy kocsink (persze, szóltunk előre, még figyelmeztettetek is, hogy a szlovákoknál is matricát kell venni), és azt az autót márpedig te külföldön nem vezetheted - semmi gond gyerekek, nagyon szívesen átadom a kormányt, ki jön ki értünk? Aztán valahogy mindig sikerült lepapírozni...
Ja, egyébként ma is tünetmentes voltam, a hőmérséklet egy roppant kellemes 20-21 fok körüli értékre állt be, csak nagyon fúj a szél...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Milyen légtisztítót vegyek?
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- UTOLSÓ! Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest