Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Namost az a bajom, hogy polár napszemüvegem van. Illetve ez nem baj, de akkor viszont ugyanazt tudja, csak olcsóbban. Mármint a szemüveg olcsóbb. Azt nemtom, hogy az éjszakai lapja mit tud, de kétlem, hogy teljes mértékben a filmen mutatott dolgot csinálná. Szegény anyám akarna nekem ilyet rendelni, én meg élből visszautasítottam, merthogy teleshop, meg bizonytalan, meg nem tudjuk mit csinál, meg lehet, hogy igazából semmire nem jó, aztán meg gondoltam inkább utánajárok, nehogy az legyen, hogy ő jót akart, és tényleg jó, és én meg lebeszéltem. Ő sajnos naivabb, én meg túlságosan realista vagyok. Néha neki van igaza, néha meg nekem. És ez esetben nem tudom eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest