Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
egy sikeres sztorirol
Na mondjuk az pont nem sikeres
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.