Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én leszarom, hogy mit ki és mennyit néz, én azt nézem, aminek bejön a konceciója, és ezután még a pilot is tetszik. Ha jó, akkor azért általában bevárok több részt, és egyben darálom. Mondjuk én régebben (2000-es évek közepén valamikor, meg azóta is, bár évről-évre kevesebbet) embertelen mennyiégű pilotot néztem meg, ahogy megjelentek, abból nem volt nehéz ott ragadni pár sorozatra, az más kérdés, hogy sokat egyszerűen abbahagytam azóta, be vannak készítve a képzeletbeli playlistre, hogy egyszer majd nekiülök, de annyi idő a világon nincs, hogy tényleg mind sorra is kerüljön.
De az, hogy valami mennyire népszerű, legfeljebb annyiban befolyásol, hogy nyugodtabb vagyok, hogy nem kaszálják el akár évad közben, ha valami jó, akkor felőlem kilencmilliárdan is nézhetik, én akkor is nézni fogom, ha szar, akkor akkor sem nézem, ha összesen hárman néznék a Gyulával, meg az Ottóval.
Ezen az alapon egyébként gondolom nem szereted az olyan klasszikus rockzenét sem, mert azért is milliók rajonganak, vagy sosem olvastad a Gyűrűk urát, meg a Monthy Python is biztos csak valami túlhype-olt fos. Mondjuk a Harry Pottert nem írom, mert az tényleg szar, de nem azért, mert sokan szeretik, hanem mert konkrétan hatodik nekifutásra is az agyamra ment a könyv, így aztán nem haladtam vele, a filmből az első részt végigszenvedtem, a másodiktól némelyiket csak részletekben láttam, ahogy a gyerekek nézték, én meg néha belenéztem. Szóval ilyen érvelést elfogadok, de azért nem nézni valamit, mert a pórnép is nézi, az elég beteg prekoncepció.
Ja, az Avatar is szar, én megpróbáltam megnézni, 15-20 perc alatt végeztem vele, mert sajnos sokat kellett tekerni.
De sebaj, hétvégére jön megint a gewitter, be lehet ülni a finom hűvös lakásba sorozatokat nézni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Könyvajánló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)