Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap nem. Tegnap meg ma ezen (is (belülről nagyjából így néz ki (tudom, szépek a recés élek de legalább viszi az alaplapi VGA))) . Tegnap vagy ma kellett volna elvinni de a furgonnal van némi gubanc, reggeli csúcsforgalomba nem akartam vele bemenni a Nyugai mellé mert nem egy jó dolog mikor 4 hengerből egyszer csak 3 megy.. félreállás (haha.. hova?) és 5-10 perc várakozás után magától megjavul aztán egy ideig megy minden gond nélkül (szerelők kedvenc júzer által adott diagnózisa
)
Így szombat és vasárnap is ezt csináltam, vasárnap délután 2-3 körül fejeztem be úgy hogy el lehessen vinni. Aztán tegnaptól meg beépítés. Holnap délelőtt nagyjából végzünk, nem csak ez az egy szekrény volt / van.Ez pedig a múlt heti termés: alul - felül - belső elrendezés - egy élmény volt a ritka szűk csigalépcsőn feljuttatni a szekrény hátulját (csak második nekifutásra sikerült).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 Dynamic ház + 5 UNI FAN SL120 V2 ventilátor ELADÓ
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)