Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, hálistennek legalább egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amilyennek lennie kéne.
Ha nem hétvége lenne, bánnám is kicsit, mert odabent az irodában nem élvezhetném így mint most, hogy fürdőgatyában fekszem a napon, és fújdogál a szellő, közben pihen az agyam, kikapcsolódok, és ... nade hangokat hallok. Ismerős, de nem tudom ki lehet. Férfihang. Határozott, de nem ideges. Mintha érdeklődést hallanék a hangjában. Felnézek, mert azt sejtem hogy fel kell. A főnököm. Kérdi mégis mi a szart csinálok itt és miért nem dolgozom? Namost ez jó kérdés. Most azt csinálom, amihez megfelelő idő van. Majd ha szar lesz megint, akkor dolgozom odabent. Két nap múlva. Szerinte ez nem jó. Szerintem sem...
De visszatérve a realitáshoz: élvezem, mert jó a hangulatom, fáradt vagyok, sok a dolog, de nincs rossz kedvem, nem vagyok depressziós, fény éri a retinámat, és arra a 15 percre, míg a céges autóval kimentem boltba a vendégeknek üdítőért, majdnem el tudtam képzelni, hogy nyár van és szabadság. "..for those 10 seconds or less...I'm free.."

Ez maradjon meg a következő 3,5 hónapban, és soha jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi