Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, én vettem egyterűt (igaz, csak kompakt). Lehet, hogy itt is leírtam már, hogy miért, az autós topikban biztos - a legnagyobb érv az volt mellette (a helykínálat mellett), hogy a kombikban a meredeken emelkedő övvonal és a mélyen elhelyezett hátsó ülések miatt a hátsó helyek borzasztóan sötétek és klausztrofóbikusak. Emellet mellette szól még a borzasztó egyszerű ki-beszállás, egyrészt éppen a tolóajtó miatt, másrészt a pont megfelelő magassága miatt: sem lefelé nem kell ülni bele, mint a kombikban, sem felfelé, mint a suvokba. Borzasztó praktikus még, hogy a hátsó ülések remekül variálhatók, és egy hatalmas könyöklő / tárolórekesz mellett két teljes értékű, jó kilátást biztosító, magasan elhelyezkedő fotel jár a hátsó sorhoz is (a leghátsó sorok székei nekem némiképp mellékesek, de 160-170 cm-es magasságig használhatóak a mazdában is, igaz, a csomagtartó ilyenkor minimálisra csökken). Ugyancsak fontos volt, hogy mindkét oldalon kényelmes legyen a ki-beszállás (ilyenkor is jól jön a magas belmagasság és a teljes átjárhatóság a középső sorban). Szóval nekem a jelenlegi használatra nagyon bejön az egyterű, a suvot a nagy kerekeivel, a magas hasmagasságával, illetve a szintén emelkedő övvonallal, és a személyautós hátsó üléssorával én nem venném, négykerékhajtásra nincs szükségem, ahogy a hasmagasság sem érdekel.
Ezzel együtt a Mazda pl kivonja a következő évtől az ötöst az EU piacról, mert annyira átálltak a vevők a suvokra, szóval a jelenség létezik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest