Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, én vettem egyterűt (igaz, csak kompakt). Lehet, hogy itt is leírtam már, hogy miért, az autós topikban biztos - a legnagyobb érv az volt mellette (a helykínálat mellett), hogy a kombikban a meredeken emelkedő övvonal és a mélyen elhelyezett hátsó ülések miatt a hátsó helyek borzasztóan sötétek és klausztrofóbikusak. Emellet mellette szól még a borzasztó egyszerű ki-beszállás, egyrészt éppen a tolóajtó miatt, másrészt a pont megfelelő magassága miatt: sem lefelé nem kell ülni bele, mint a kombikban, sem felfelé, mint a suvokba. Borzasztó praktikus még, hogy a hátsó ülések remekül variálhatók, és egy hatalmas könyöklő / tárolórekesz mellett két teljes értékű, jó kilátást biztosító, magasan elhelyezkedő fotel jár a hátsó sorhoz is (a leghátsó sorok székei nekem némiképp mellékesek, de 160-170 cm-es magasságig használhatóak a mazdában is, igaz, a csomagtartó ilyenkor minimálisra csökken). Ugyancsak fontos volt, hogy mindkét oldalon kényelmes legyen a ki-beszállás (ilyenkor is jól jön a magas belmagasság és a teljes átjárhatóság a középső sorban). Szóval nekem a jelenlegi használatra nagyon bejön az egyterű, a suvot a nagy kerekeivel, a magas hasmagasságával, illetve a szintén emelkedő övvonallal, és a személyautós hátsó üléssorával én nem venném, négykerékhajtásra nincs szükségem, ahogy a hasmagasság sem érdekel.
Ezzel együtt a Mazda pl kivonja a következő évtől az ötöst az EU piacról, mert annyira átálltak a vevők a suvokra, szóval a jelenség létezik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest