Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

OK, megzavart a fogalmazás, nyilván azt gondolsz amit akarsz. :)

A magasság kérdése viszont maximum abban személyes preferencia kérdése, hogy téged nem foglalkoztat, de egyébként nem az, szimplán tény, hogy előnyösebb vezetéstechnikai szempontból.

Divatnak azért neveztem, mert régebben egy csomó egyterűt vettek, most sokkal kevesebb van belőlük, átálltak SUV vonalra a népek.

Háát, ez max akkor lenne igaz, ha most legalább annyi suv rohangálna, mint egyterű, de ezt elég nehezen lehetne csak bizonyítani, így inkább hagyjuk. Szerintem szimplán a gazdasági helyzet okolható a csökkenő kereslet miatt, de ezt is csak saját megfigyelés alapján gondolom így, úgyhogy izé.

Sztem nezzuk at fejben mi az egyteru szamunkra es utana fogalmazzunk allitasokat, a statisztikak nem hazudnak miszerint ezropaban kb 2009ota az egyteruek piaca halott. Ettol meg van millio 2004-2010 kozti egyteru az utakon (xsara picasso stb), csak manapsag nem vesz senki ilEsmit mert kb ugyanazt a teret es varialhaosagot megkapja egy suv vagy crossover altal, sokkal mokanyabb pofaban. Sztem ennyi :)

Pl nezzuk meg regen mennyi ford galaxy vw sharan es seat alhambra maszkalt,a hetente ha latok egyet de az is ford s-max.

Tesomnak is az van ,)

Új hozzászólás Aktív témák