- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, én vettem egyterűt (igaz, csak kompakt). Lehet, hogy itt is leírtam már, hogy miért, az autós topikban biztos - a legnagyobb érv az volt mellette (a helykínálat mellett), hogy a kombikban a meredeken emelkedő övvonal és a mélyen elhelyezett hátsó ülések miatt a hátsó helyek borzasztóan sötétek és klausztrofóbikusak. Emellet mellette szól még a borzasztó egyszerű ki-beszállás, egyrészt éppen a tolóajtó miatt, másrészt a pont megfelelő magassága miatt: sem lefelé nem kell ülni bele, mint a kombikban, sem felfelé, mint a suvokba. Borzasztó praktikus még, hogy a hátsó ülések remekül variálhatók, és egy hatalmas könyöklő / tárolórekesz mellett két teljes értékű, jó kilátást biztosító, magasan elhelyezkedő fotel jár a hátsó sorhoz is (a leghátsó sorok székei nekem némiképp mellékesek, de 160-170 cm-es magasságig használhatóak a mazdában is, igaz, a csomagtartó ilyenkor minimálisra csökken). Ugyancsak fontos volt, hogy mindkét oldalon kényelmes legyen a ki-beszállás (ilyenkor is jól jön a magas belmagasság és a teljes átjárhatóság a középső sorban). Szóval nekem a jelenlegi használatra nagyon bejön az egyterű, a suvot a nagy kerekeivel, a magas hasmagasságával, illetve a szintén emelkedő övvonallal, és a személyautós hátsó üléssorával én nem venném, négykerékhajtásra nincs szükségem, ahogy a hasmagasság sem érdekel.
Ezzel együtt a Mazda pl kivonja a következő évtől az ötöst az EU piacról, mert annyira átálltak a vevők a suvokra, szóval a jelenség létezik.
p
-
Viszlát
addikt
Oké, nézzük, szívesen veszem a statisztikákat (linkelve).
Én nagyon nem ezt látom, rengeteg új C-Max-ot látok például, persze ez nyilván környéktől is függ. A mokányság amúgy ízlés kérdésre, a gazdaságosság már nem annyira, szóval SUV kérdésben is van kontra bőven.Szerkre: és az S-Max az nem egyterű?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nagyon nem ezt látom, rengeteg új C-Max-ot látok például, persze ez nyilván környéktől is függ. A mokányság amúgy ízlés kérdésre, a gazdaságosság már nem annyira, szóval SUV kérdésben is van kontra bőven.