Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Igen, egy 530D. Én azért letekertem már pár kilométert, sokféle autóval és eddig mindegyik billent, szóval elég fura volt eleinte amikor reflexből beledőltem aztán mivel nem billent, úgy nézhettem ki, mint aki rá akar feküdni a váltóra.

Szerintem is szerethető autó, először anyagi okok miatt kezdte el ezeket is mérlegelni (feleannyiba kerül mint egy BMW/Audi/Merci hasonló képességekkel), de aztán egészen megkedvelte. Mondjuk én méretéből adódóan inkább az 5-ös (A6, E klasse) szériával hasonlítanám mint az egyel kisebb szedánnal, de ez lehet csak érzéki csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS routerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GL.iNet OFF topik
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest