Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Elso sajat autom, nem tudom, h szokni kell-e, nekem nem kellett kulonosebben. Neked valami friss 5-os BMW-d van, ugye?

Osszessegeben szerintem nagyon szeretheto kocsi, szamomra a legfontosabb tulajdonsaga az, hogy az ulesei szuperek, ill. hogy nagyon alacsony a szelzaj.

@46156: igen, hidros, es szerintem nagyon kenyelmes, de nem a hidro az erdekes, szerintem. Egy 3-as BMW-nel joval kenyelmesebb, de nem annyira kenyelmes, mint egy E Merci. (En alapvetoen nem kedveltem sose a Merciket, de az uj E meg S az valami elkepeszto, akkora kulonbseg van egy S500 meg egy 7-es BMW kozott a hatso ules komfortjaban, hogy elmondani is nehez.)

Igen, egy 530D. Én azért letekertem már pár kilométert, sokféle autóval és eddig mindegyik billent, szóval elég fura volt eleinte amikor reflexből beledőltem aztán mivel nem billent, úgy nézhettem ki, mint aki rá akar feküdni a váltóra. :)

Szerintem is szerethető autó, először anyagi okok miatt kezdte el ezeket is mérlegelni (feleannyiba kerül mint egy BMW/Audi/Merci hasonló képességekkel), de aztán egészen megkedvelte. Mondjuk én méretéből adódóan inkább az 5-ös (A6, E klasse) szériával hasonlítanám mint az egyel kisebb szedánnal, de ez lehet csak érzéki csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák