Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
"igen, nekem nyilván ettől lesz jó"
Na mer' engem ez nyilván érdekel.

Hitelt meg azért nem akarok felvenni, mert hátha mégis akarunk majd valamit lakhatási szempontból lépni (2 évig még biztos nem, mert az ált. sulitól párszáz méterre lakunk, amíg a kicsi oda jár, nem megyünk sehova), aztán akkor jól jöhet, ha van némi megtakarított pénzmag.
Inkább azt számold ki nekem, hogy bérelni, vagy venni éri-e meg jobban, mert ahányszor végiggondolom, mindig más jön ki. És azt azért kalkuláld bele, hogy itt egy sima festés alsó hangon 3k EUR-nál kezdődik, és ne mondd, hogy csináljam meg magamnak, mert idén megpróbáltam glettelni, és a fejünkre potyogott az egész, nekem meg az egekben volt a stresszszintem, pedig az csak egy szoba volt, amivel egy hétig szívtunk, mire elfogadható állapotba került (és még így sem lett szép). Tetőjavításról, meg szigetelésről, meg fűtéskorszerűsítésről meg ne is beszéljünk, mert ott már egy ház esetében munakámlánt kb tízezres anygságrenddel kell számolni. Szóval amikor kezdjük elszánni magunkat, hogy hosszabb távon csak érdemes lenne saját ingatlanban élni, ezek a költségek mindig elriasztanak. A háztól kb véglegesen, a lakáson még gondolkodunk, de ott is van egy rakás extra költség, amit bérlőként nem is látunk: felújítások, javítások egyértelműen, plusz a közös költséges kassza, ami időnként egész horribilis bír lenni (amióta itt lakunk volt már komplett vízvezetékcsere, meg most télen-tavasszal kazáncsere, a kiesés idejére bérelt konténerkazánnal, és átállás gázfűtésre olajról, ami a németeknél meglepően népszerű még mindig).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini-ITX
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi