- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sós kérdés.
Van egy 2 GB-os Corsair Flash Voyager GT pendrive-om, ami a tulajdonságoknál annyit ír: FAT fájlrendszer. Gondolom ez 16-ot takar.
Namost telefon OTG alkalmazás vagy csak FAT32-t, vagy csak NTFS-t képes kezelni. Ezt viszont nem, tehát ezért is lehet FAT16?
Ha most újraformáznám, akkor mit válasszak? És miért? Előny/hátrány? Mivel pendrive-ot sosem kellett még formáznom, vannak-e buktatók? W7-en vagyok, és APC-n, tehát 2-3 perc áramellátás van áramszünetnél is.Ja, főként azért a kérdés, mert fájlokat nézné(n)k tévén is, amiből van ami nem okos, de kezeli a pendrive-ot. Tehát elképzelhető, hogy lehet, hogy az NTFS-t nem ismerné fel?
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.