Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sós kérdés.
Van egy 2 GB-os Corsair Flash Voyager GT pendrive-om, ami a tulajdonságoknál annyit ír: FAT fájlrendszer. Gondolom ez 16-ot takar.
Namost telefon OTG alkalmazás vagy csak FAT32-t, vagy csak NTFS-t képes kezelni. Ezt viszont nem, tehát ezért is lehet FAT16?
Ha most újraformáznám, akkor mit válasszak? És miért? Előny/hátrány? Mivel pendrive-ot sosem kellett még formáznom, vannak-e buktatók? W7-en vagyok, és APC-n, tehát 2-3 perc áramellátás van áramszünetnél is.Ja, főként azért a kérdés, mert fájlokat nézné(n)k tévén is, amiből van ami nem okos, de kezeli a pendrive-ot. Tehát elképzelhető, hogy lehet, hogy az NTFS-t nem ismerné fel?
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.