Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én lemaradtam ott, hogy a disznóölés szar. Pedig Dezsőnek valahogy mégiscsak meg kell halnia...
Aztán eljöttem melóból 2-kor, azóta autót ápolok a garázsban, akkut töltök, olajat, meg ablakmosót...Mer most mivan akkor? Lemondott a csúti görcs? Vagy mivan?
Marosvásárhelyen a Fő téren az újságosnál minden reggel megjelenik egy öreg székely és megveszi a bukaresti pártlapot, az Előrét 3 lej 80-ért.
Az újságos megfigyeli, hogy az öreg nem nyitja ki a lapot, csak rápillant az első oldalra, és abban a pillanatban dobja is el a szemétládába. Figyeli hetekig, aztán már nem bírja féken tartani a kíváncsiságát, végül megkérdezi:
- Mondja bátyám, hát maga nyilván kisnyugdíjas, az újság drága, miért csinálja ezt a pazarlást, hogy megveszi és aztán már dobja is el az újságot?
Azt mondja az öreg:
- Hát, mert én a halálozási rovat miatt veszem csak.
- Halálozási rovat miatt? De hát az nem a címoldalon van, hanem a 9. oldal második hasábján, hátul.
- Nyugodjon meg - mondja az öreg. - Az a halálhír amire én számítok, az fix, hogy az első oldalon lesz!Vicceket szabad írni? Régen az átkosban szabadott
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest