Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, en meg pont erre gondoltam multkor. Irsz egy kerdest ("Emvy: ez nem az az erzes, mikor az emebrnek nem faj a feje, de total felmosorongynak erzi az agyat, egyszeruen osszefolynak a dolgok, gondolkodni alig tud az ember?"), erre roviden valaszolok ("Nem, ez ennel specifikusabb, ugy tudom."), erre szerinted ez szurkalas. Hat komolyan, ez valami kandi kamera?
Az aura effect egyebkent, amirol szo van:
wavy or jagged lines
flashing lights
dots or spots in your vision
blind spots
tunnel vision
disruptions in hearing
auditory hallucinations
distortions in smell or taste
numbness, a pins-and-needles feeling, or other unusual body sensations
difficulty remembering or saying a word
other language difficultiesAmit te irtal, az nekem ugy tunt, hogy egy altalanosabb kifaradasra utalo valami. Nem vagyok orvos, csak szimptomak nem fedtek at azzal, amirol en olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Új, bontatlan Acefast T9 wireless mikrofonos fülhallgató fekete/fehér színben - 1 hét próbagari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest