Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sixpak
üzenetére
akkor már le se írom, hogy a csütörtökön tartott karácsonyi vacsiról majdnem akkor értem haza, amikor normál esetben kelni szoktam, de egy laza 2 és fél órás késéssel azért beértem az irodába, na meg fél órával munkaidő vége előtt le is léptem
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.